dilluns, 1 de maig del 2017

Soroll de telers al Festival EDGE a Milà







El Festival EDGE “oltre le barriere” (més enllà dels límits) dal 10 al 14 maig al PACTA dei TEATRI a Milà,  proposa aquest any una edició amb un protagonisme més rellevant de les dones, més enllà dels límits de qualsevol gènere teatral, social i humà.
Dos estrenes nacionals es presenten a Itàlia: 
SOROLL DE TELERS d’Artescena social de Cardedeu (Barcelona), estrenat al Cecuca en el 2015, participa al Festival per parlar de drets laborals i dones, per proposar un teatre comunitari i d’integració generacional, i 
LE SEDIE (les cadires) un work in progress sobre la violència de gènere, a on artistes, actrius-preses i ciutadanes s’uneixen per donar visibilitat i  veu a les dones que han patit i pateixen la violència de gènere. 
Dintre del Festival, un EDGE workshop sobre el teatre realitzat amb els refugiats dintre dels camps d’acollida i del treball del teatre del silenci amb les persones sordmudes.
També senyalem  dintre de les activitats, una trobada d’associacions i companyies que treballen en els instituts penitenciaris per formar una nova xarxa europea de teatre i presó: ALTERMUSA presó i arts escèniques.

Assaigs de l'espectacle abans de viatjar properamenta Milà.  












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada